Webwinkel offerte aanvragen

Ook voor het aanvragen van een webwinkel offerte bent u bij ons aan het goede adres.
Wij sturen de webwinkel offerte naar meerdere webdesign bedrijven en zorgen dat u meerdere webwinkel offertes ontvangt om goed te kunnen vergelijken.
Bij het vergelijken van webwinkel offertes is het belangrijk om de offertes wel op gelijke punten te vergelijken.

Wat kunnen belangrijke punten zijn om een webwinkel offerte op te vergelijken

Het is belangrijk om te vergelijken op bijv. de volgende punten:

  • Responsive webdesign (dit zorgt er voor dat de webwinkel op elke apparaat goed te bekijken is)
  • Mogelijkheden betalingssystemen nationaal en internationaal.
  • Mogelijkheid om zelf aanpassingen aan de webwinkel te kunnen door middel van een CMS systeem.
  • Product filter mogelijkheden.
  • Product opties (bijv. kleding maat of kleur).

Door te vergelijken of de webwinkel offerte aan bovenstaande punten voldoet maakt u een degelijke webwinkel offerte vergelijking.

Webwinkel software vergelijken met de offerte

Tegenwoordig bestaande er veel verschillende webwinkel platforms. Een aantal populaire webwinkel platforms waar u zeker een offerte voor zult krijgen zijn: Prestashop, Magento, Oscommerce, Woocommerce. Iedere webwinkel offerte zal duidelijk vermelden welke webwinkel software het beste aansluit op uw wensen. Voor kleinere webwinkels zal uiteraard andere software gekozen worden dan voor de webwinkels die een flink assortiment aan willen bieden. Bij het kiezen van een webwinkel platform kun je ook vaak even een demo bekijken van zowel de front als de backoffice, hiermee kunt u alvast bekijken hoe het er ongeveer uit kan komen te zien en hoe het werkt.

Betalingssysteem webwinkels

Uiteraard kan elke webwinkel niet zonder een betalingssysteem. In Nederland is het meest gebruikte betalingssysteem iDeal. Internationaal kan er geen gebruik worden gemaakt van iDeal, het is daarom belangrijk om bij de aanvraag van de webwinkel offerte aan te geven dat de producten internationaal verkocht gaan worden.

webwinkel mandje